makaronygosia.wertui.pl
Z.P.H.U Mariusz Cygan Makarony Gosia od 1993 r. produkuje makaron jajeczny, metodą tradycyjną, sposobem domowym na świeżych jajach kurzych i najlepszych mąkach makaronowych. Kładziemy ogromny nacisk na wysoką jakość, będącą głównym atutem wytwarzanego produktu.
Makarony Gosia to:
- niepowtarzalny domowy smak
- możliwość szybkiej obróbki termicznej
- długi termin przydatności do spożycia.
Złocisty kolor, sprężystość i domowy smak bez konserwantów - tak tworzymy tradycję.
Makaron Gosia
ul. Dmowskiego 68
28-100 Busko Zdrój
Polska
Telefon:
41 378 76-37
E-Mail:
Fax:
41 378 76-37
Branche: Trade
Firmentyp: Gewerbe
Steuer-Identifikationsnummer:
6550006376
Jahr:
1993
Od lat domowy makaron króluje na polskich stołach. Rodzinne spotkania, niedzielny obiad, świąteczne przygotowania - każda okazja kojarzy się z czasem spędzanym przy wspólnym stole. Makarony GOSIA od wielu lat, ze swoimi klientami celebruje rodzinne posiłki dostarczając na Państwa stoły makarony robione tradycyjnie.
Makaron domowy Gosia idealnie komponuje się z tradycyjnymi polskimi potrawami ze względu na wyjątkowy domowy smak i zapach oraz oryginalny kształt, który zawdzięcza surowcom i walcowanej metodzie wytwarzania.
Makaron Gosia sprawdza się nie tylko jako dodatek do zup na wywarach warzywnych i mięsnych ale również z dodatkiem sosów, mięs, warzyw i jako pyszne leguminy.
MAKARONY GOSIA produkują:- MAKARON NITKI ROSOŁOWE
- MAKARON ZACIERKA
- MAKARON ŁAZANKA
- MAKARON WSTĄŻKA
- MAKARON WSTĄŻKA GRUBA
- MAKARON NITKA GRUBA
- MAKARON NITKA CIENKA
Pragniemy zwrócić szczególną uwagę na makaron " łazanka" będący wiodącym produktem naszego zakładu nieodbiegającej, od tej tradycyjnej, staropolskiej sporządzanej w polskich domach.
Mimo, że proces produkcji makaronu został zmechanizowany, to uzyskany produkt niczym nie odbiega wizualnie i smakowo od tego wyrabianego na stolnicy przez gospodynie w domu.
Termin przydatności do spożycia makaronów wynosi 24 miesiące.
Wychodząc na przeciw rosnącym wymaganiom naszych Klientów opracowano i wdrożono, wciąż udoskonalany, system Analizy Zagrożeń w Krytycznych Punktach Kontrolnych HACCP, który gwarantuje bezpieczeństwo wyrobów spożywczych produkowanych przez Z.P.H.U Mariusz Cygan przy uwzględnieniu obowiązujących regulacji prawnych i zapewnieniu niezbędnych zasobów.
Wieloletnie doświadczenie w produkcji makaronu zaowocowało dobrą współpracą z hurtowniami spożywczymi, ustabilizowaną pozycją na rynku lokalnym, a także eksportem na rynki Ameryki Północnej.
Zasmakuj w tradycyjnych polskich makaronach!